Aika pirteetä keliä pitelee.. Parinkymmenen pakkas-asteen molemmin puolin liikuttu tässä pari päivää ja vielä muutama reippaampi pakkaspäivä on meidän kaikkien täällä pohjolassa elävien iloksi säätiedotteessa luvattu. Voi ketales.

Joo, eilinen oli lepopäivä juoksupuuhista, tänään kävin iltalenkin heittämässä kulmat huurussa. 10,17km 5:22 vauhtista kevyttä hölkkää. Eipä silti, vaikka en tälläsistä pakkasista ihan hirveesti tykkää, niin ei toi kevyt juokseminen näillä keleillä oo yhtään hullumpaa, varsinkin kun on sopivat vaatteet päällä. Nyt oli ehkä pikkusen kylmä sormiin, lämpösemmät hanskat vois vaikka tässä nyt samantien toivoa joulupukilta jos se sattuis tätä lukemaan.

Ihan eri juttu onkin sitten raskaammat hölkät pakkasella, saapa nähdä millainen lämpötila tai tarkemmin kylmätila lauantain testijuoksuihin saadaan. En tiedä onko viisasta lähteä edes yrittämään jos on yli 15 pakkasta. Niin no, kilpaileehan vaikkapa hiihtäjät vielä tollasilla lukemilla.. No, katotaan.

Huomenna taas lepoa, jos vaikka sais tehtyä kunnollisen venyttelyn ehtoolla. Torstaina palataan juoksun pariin. Nyt jugurtti naamaan ja maate.