Jep. Sunnuntain aamupäivään tupsahti tällänen rako: soutulaite 15min (137) + matolla 3x1km (4:00) / 2min hölkkäpal (6:00/km) + soutulaite 15min (134) + keskivartalon kiinteytystä 10min + vesijuoksu 20min. Joo kyllä siellä siis juoksuakin oli... eli ihan ei pysyny jalat eilisen jälkeen maassa. Neljän minuutin tonnit nollakulmalla tuntui kyllä varsin helpoilta, sykkeet naputti korkeella (avg't 174-175-176) mutta hengitys oli kevyttä. Pakko uskoa että Nopsan selässä kerran pari viikossa kovalla sykkeellä ähkityt veivaukset on pitäny jonkinlaista kuntoa yllä. Kyllä tästä vielä noustaan.

Juuh. Feldengeelitetty vasen akillesseutu on tätä kirjoittaessa kivuton! No hieman geeli luo harhaa mutta silti. Uskomaton tunne jalassa kyllä. Orotappas, käyn vähän tossa käppäilees .... .... .... .... on se HIENOO !

Jees. Viikon liikunnat, kuntopyörä 50min, lihaskunto 35min, vesijuoksu 20min, soutulaite 30min. Ja sitä juoksua, 27,16km. Yhteensä maltilliset 4h39min mutta mikä tärkeintä, juoksumäärä kasvaa pikkuhiljaa. Jos kaikki menee niinkuin uneksin, vuodenvaihteessa kilsat on se normi 80-90k. Eli noin kymppi viikossa määrää lisää niin se on siinä.

Joo. Hieman keulii mutalla nyt mutta antaa keulia. Fiilis on nimittäin aika upee kun sai tehtyä edes vähän tehoa juosten. Jos asia ei tekstistä välity niin sanon vielä tähän loppuun että on se hieno laji se juoksu. On se.

Huomenna jotain kevyttä. Todennäköisesti Nopsaa. Notta sellaasta.