Jee. Uusi ennätys, max syke tänään 198. Tai en ainakaan muista että olis koskaan korkeampia sykkeitä näkyny ja samaa mieltä oli Forerunnerikin. Se tosin näytti luvuksi 197 mutta Garmin Connect ja SportTracks väitti 198 joten mennään sillä. Nää on isoja asioita kun ei asiaa oo.

Niin mitäs sitä tuli tehtyä että tollasia lukemia irtos... Nopsaa veivasin vaihteeksi ja kun tunnin kevyt tasavauhtinen ei inspiroinu pätkääkään niin päätin lennosta tehdä vähän tiukemman setin ja kokeilla millasia sykkeitä hien lisäksi Nopsavanhus meikäläisestä irti saa. No saihan se molempia. Reeni oli pyramidi jossa palautus vedon mittainen. Maximi irtos viimeisessä minuutin vedossa. Sykekäppyrä vaihtelun väriksi tossa alla. Numeroina veivuu näyttää tältä: vr15min + 1+2+3+4+5+4+3+2+1min/pal vedon mittainen + vr10min, avg. 75min veivauksessa (sis.vr) 150, max 198. On se vaan puuhien puuhaa.

Joo. Huomenna olis ajatuksena käydä polkemassa ulkoilmassa pari tuntia tota toista rotjaketta. Välineurheilua kauneimmillaan. Niin ja exät nytkytelty kans aamulla ja illalla. Notta hyvät lauantaiehtoot vaan ja sillee.

nopsaa071115.jpg