Jep. Viime lauantaina oli tosiaan Ristiinassa SAUL SM kymppi joka meni omalta osalta oikeestaan odotetusti elikkäs hyvin heikosti mutta reissu oli kyllä mukava. Kiitos juunouhuut. Juoksusta senverran että nelisen kilsaa meni vielä suht siedettävästi (tasan 16min), siitä eteenpäin annoin vaan olla. Ei siitä mitään tullu.

Numerot: vr 4,08km (5:02 / 155), sis. 500m reippaasti + SAUL SM 10km (42:03 / 182, max 188) + vr 3,08km (5:00 / 165)

Joo. Ristiinan reissulla päätin pitää viikon tauon juoksusta ja hyväksyä sen että tässä sitä taas ollaan. Liikaa sitä ja liian vähän tota. Se mitä on ollu liikaa ja mitä liian vähän voidaan sitten analysoida monelta eri kantilta enkä tässä sitä ala purkaa. Tiedän aika hyvin itse kyllä missä mennään vaikken siihen ajoissa osaa edelleenkään reagoida. Sitä kun vaan luulee ja uskoo ja toivoo ja niinkus tiedät.

Joo-o. Nyt kun tässä on muutama juoksusta vapaa päivä takana, vain kevyttä työmatkapyöräilyä (eilen yhteensä 19km, tänään 15) niin ensimerkit palautumisesta alkaa näkyä. Leposyke on laskemassa takaisin "normaaliin". Hyvä näin. Vielä muutama lepopäivä niin eikähän sitä viikonloppuna jo vois juoksua aloitella. Senverran nyt (ehkä lyhytaikaisesti, ehkä ei) opin (taas) että kevyet lenkit juoksen kevyemmin kuin tähän saakka. Suunnitelmissa on edelleen juosta maraton syksyllä, joko Pieksämäellä tai Vantaalla mutta kyllähän se vaatii nyt ehjän treeniputken sinne saakka. Yksi välietappi tulee olemaan reilun viikon päässä Finlandia, jossa olis tarkotus juosta perjantaina työpaikan viestijoukkueessa vitonen omaakovaa ja lauantaina puolimaraton reippaana reeninä. Kova viikonloppu siis tiedossa sinne ja varsinkin toi lauantain puolikas tulee kertomaan aika hyvin missä mennään vai mennäänkö ollenkaan.

Jep. Tästä siis taas. Huomenna veivaan ehkä vähän pyörää tai sitten en. Perjantaille oikeestaan samat sanat. Niin ja elokuun kilsat vielä. 289,8 ja pyörällä 18km. Notta joo.