Joo, kävin siis Mehiläisessä Selänteen Harrin juttusilla näistä murehista. Senverran vakuuttavan ammattitaitoiselta tuntui hänen puheet, että nyt mennään eteenpäin lääkärin ohjeiden mukaan...

Palautumisen nopeuttamiseksi kevennetään entisestään (suunta olikin jo oikea). Eli ohjelma seuraavan kuukauden ajan olis sellanen että hölkätään puolen tunnin keveitä lenkkejä, vähintään 2 lepopäivää viikossa ja nautitaan 100g proteiinia päivittäin. Testaamiseen viikottain 4x100m vedot, 5min palautuksella sykkeen palautumista tarkkaillen. Transferriinireseptorit tutkitaan verestä rautatilanteen arvioimiseksi. Tulipa tieteellistä, ihan niinkuin ymmärtäisin jotain... No joo, muuten heleppoo ku heinänteko pakkaskeleillä mutta mitenkäs tuon 100g proteiinia nappaat kun lihaa tai kalaa ei tuu syötyä juuri lainkaan eikä maitoa juotua. Raejuustoa puoli kiloo päiväs...huh. Tukholmasta oli senverran puhe että sitä ei kannata ennätysyritystähtäimeen ottaa vaan siirtää ajatukset maratonin osalta suosiolla syksyyn. No näin olinkin jo asiaa alustavasti ajatellu. Tukholmaan lähetään mutta hipsitään siellä sellanen sopivan kova reeni...Just.

Erittäin positiivisena käynnistä jäi mieleen se asenne miten suhtauduttiin tälläseen puuhastelijaan. Totaalilepoa ei edes ehdotettu. Vaikka puoli tuntia päivässä on jopa mulle aika vähän niin sillä ehkä pystyy tyydyttämään hölkkätarpeen seuraavan kuukauden ajan.

Eli huomenna hieman yllättäen kevyttä hölkkää noin 30min. Ja eikun ruokavaliota miettimään. Jep.