Käytiin koko poppoo kevyellä hipsuttelulla, pieni istui kärryssä ja nautti olostaan. Keli oli aivan loistava, pakko uskoa että kevät saattaa vielä tulla tänä vuonna. Kilsoja kertyi 10,48, vauhtina 6:24, syke 129.

Jalassa oli uudet lunaracerit ekaa kertaa, vähän niinkuin koeajolla. Kengät tuntui aluksi aavistuksen liian pieniltä jalkaan, mutta muutaman kilsan jälkeen ei sellasta tunnetta enää ollu. Johtuu varmaan siitä että kengän kärkiosa on matalampi kuin noissa mun muissa tennareissa on eikä varpailla ole ihan niin paljoa tilaa liikkua. On muuten järjettömän kevyet kengät, odotan mielenkiinnolla miltä ne tuntuu vähän reippaammassa vauhdissa. Lauantaina olis tarkotus kokeilla sitä. Ensivaikutelma on kuitenkin hyvä.

Joo, huhtikuu siis alkoi. Reilu pari kuukautta Tukholmaan. Kova työ on vielä edessä tavoitteeseen mutta ihan ok suuntaan tässä kai mennään. Tai mistäpä sitä tietää. Maaliskuussa kilsoja kertyi yhteensä 496,37. Toivotaan että tämä kuukausi menis yhtä hyvin. Huomenna parikymmentä kilsaa perushölkkää. Sellasta peliä.