Jaahas. Aamulla heti suorilta rikoot jalkaan ja ulos odottelemaan satelliittia. Olo oli kuin ei olis nukkunu koko yönä yhtään vaikka ihan normiunet piti olla takana. Lenkillelähtösykkeet oli 15-20 pykälää korkeella, eikä meinannu laskea alle 70 ollenkaan. Yleensä noin 50 plusmiinus. Aamuverryttelynä 3km (5:39 / 137).

Sama skeida olotila jatkui koko aamupäivän (ei, ei ollu itseaiheutettua) ja mietiskelin moneen otteeseen lähdenkö matolle tänään ollenkaan. No...niimpäniin. Reeni oli tänään nimeltään aavistuksen kiihtyvä reipas 8km. Ja vaikka olo ei ollu mistäänpäin katteltuna normaali, sujui juoksu kuitenkin siihen nähden suhteellisen ok. Mainiota oli huomata että 4min/km vauhti alkaa tuntua jo aikalailla sopivan helepolta. Sykkeet naputteli kuitenkin korkeella, mistä syystä mysteerivalmentajan kanssa juteltuani, huominen lenkki jää väliin ja tilalle tasavauhtinen lepo. Otetaan niinsanotusti varmanpäälle.

Jep. Numerot tässä, koko setti matolla: vr 3km (5:00 / 149) + kiihtyvä reipas 8km (1km/4:10 + 6km/4:00 + 1km/3:50), avg.(4:00 / 175) + vr 1km (5:51 / 153). Merkkaan ton nyt reippaaksi vaikka sykkeet ei sitä olekkaan. Fiilis nimittäin oli. Loppuverryttely jäi vähän lyhyeksi kun en saanu sykettä tippumaan alle 150 edes 6min/km vauhdissa. Päälle askelkyykkyä ja päkiähyppelyä, 10kg lisäpainolla.

No tulipas tarinaa. Huomenna siis lepo, katotaan mikä on fiilis maanantaina ja aloitetaan sen mukaan uusi viikko. Nyt lauantai-iltaa kotoilemaan. Notta oikeen.