Aamulla perusskeidalla fiiliksellä töihin 8,55km (5:03 / 146). Nuhasta ei tietoo. Tuola ruokkeentiellä ja osin laajavuorentielläkin on senverran kaukolämpötyömaata että en viitti sitä kautta aamulla hipsiä. Ei toi puoli kilsaa ylimääräistä Mannilan kautta kuitenkaan niin paha oo vaikka aamujuoksu ei mun laji olekkaan.

No joo, iltapäivän veekookymppi sujui odotuksiin nähden ihan kohtuullisesti. Vauhti pysyi tasaisena ja hengitys kulki suhteellisen hyvin. Jalat oli pikkusen kankeat mutta antaa olla. Ihan ok reeni. Tarkemmin siis tällänen: vr3,58km (5:03 / 141) + vk10,02 (3:58 / 176) + vr2,71 (5:10 / 151). Jos sais noi veekoot pidettyä tässä vielä toistaiseksi suhteellisen maltillisina niin olis sitten keväällä varaa kiristää. Tämäkin vinkki viisaampien suusta. Joillekin itsestäänselvyyksiä, meikäläiselle ei. Oppii poju koko ajan jotain. Ainakin kantapään kautta jos ei muuta.

Päivän kilsat yhteensä 24,85. Huomenna kevyttä hölkkää sopiva pätkä, todennäköisesti Palokkajärven kierros. Niin ja JJK:n peliin olis tarkotus mennä kattomaan kun ottavat voiton ja näin myös ensi kesänä pelataan veikkausliigaa täällä jykylässä. Jep. Hyvät viikonloput, juuri sulle.