No niin, serverit on taas iskussa ja päiväkirjan naputtelu voi jatkua. Meni kuitenkin tänään senverran myöhälle paluu stadin turneelta että jää kolmen viime viikon reenien päivittelyt myöhempään ajankohtaan. Eli lisään hölkät tuonne sivuun kun eherin. Muutenhan tässä on menty ihan normitahtia, yksi migreenilepopäivä tuli tuossa pari viikkoo sitten perjantaina jonka jälkeen lauantaina Joutohölkkä ihan suht.mukavasti yli puoli minuuttia nopeammin kuin viimevuonna. Antoi siis hyvää fiilistä siitä että pystyy hölkätä omaakovaa heti toipumisen tapahduttua.

Jep, tän päivän lenkki oli täällä kotimaisemassa kevyttä perushölkkää 8,04km (4:58 / 143) ja fiilikset varsin mainiot. Eilinen Lauttasaaren murskeradalla kiskottu 10x350m tuntui pikku jäykkyytenä mutta muuten siis hyvä meininki, niinkuin on viimeaikoina ollut keskimäärin enemmän kuin vähemmän.

Että silleen, homma jatkuu huomenna 4km aamulenkillä ja iltapäivällä 3x1k jonka jälkeen lähtö pohojammaalle. Lauantaina pitkä, sunnuntaina lyhyt kevyt ja maanantaina Palsinajärven ympärijuoksu. Siinäpä lähipäivien suunnitelmaa. Nyt maate.