No huhhuh. Toista kertaa viikon sisään naputtelemassa netintäytettä vaikka ei se merkki juoksukulkevaisuuden löytymisestä olekkaan, ehei todellakaan. Olkoot merkki sitten siitä että täällä ollaan. Niin.

Joo. Torstaina pääsin lenkille vasta yheksän aikaan ehtoolla ja on sanottava että vaati hieman puskemista että sain itteni könyttyä lenkkareihin siihen aikaan. 7,46km (5:26 / 151) menettelevä tuntuma. Perjantaina iltasella oli sitten Kuohun hallivuoro vaikka siitä joutui hieman paikallaolleen viikonlopputapahtuman järjestäjän kanssa keskustelemaan että voiko juosta vai eikö voi juosta. No juostiin me, kiitos juunouhuut. 40sec mittaiset vedot napsui aikalailla 200m viivalle, ekassa setissä muutaman metrin vajaa, toisessa vähän yli ja kolmannessa vielä vähän enemmän yli. Hyvä vauhdikkaampi reeni pitkästä aikaa.

Numerot: vr 3,23km (5:57 / 143) + hallissa koords + 2x60m + 3x5x40sec/1min/5min (max 190) + vr 10min

Jep. Forerunner leipoi palautusajaksi tuosta vetoharijootuksesta ihan mehevät 4 päivää ja vaikka noi leipomiset on vain suuntaa-antavia niin päätin pitää lauantain lepopäivänä. Ei kovin paljoo tarvinnu kyllä pinnistellä siihen päätökseen... Tänään sunnuntaina oli sitten taas vaihteeksi melko heikko tuo juoksulajin harrastussää ja tällänen hyväkuntoinen, kevytrakenteinen, ketterä, notkea ja pimeässä räntäsateessa juoksemisesta suuresti nauttiva nuorimies lyllersi oikein mahtavan mustilla ajatuksilla 12,25km (5:38 / 146). No tulipa käytyä.

Jepu. Viikolle kilsoja kaikki 39. Hieman oli alkuviikosta rytmin kanssa haasteita ja jäi toinen niinsanotusti kehittävä reeni tekemättä tällä viikolla mutta hö. Kokeillaan ensi viikolla uudelleen. Tiistaina olis taas hallivuoro, tällä kertaa heti aamusta, joten siellä ainakin sipastaan jotakin mukavan napakkata. Sitä ennen huomenna joku kevyt lyhyt lyllerrys. Sellaast.