Jaahas. Ulkohölkälliset asiat painaa senverran että alkaa näkyä väkisin hölkkäpuuhissa. Jostain täytyy keventää ja otetaan nää helpot ensin. Eli päiväkirja menee nukkumaan nyt viikoksi, se kun sen voi tehdä. Menisin itsekin jos se vaan.

No mutta tässä ennen maate panoo muutama sana viikon lenkeistä. Keskiviikkona reipas 12km (4:15 / 175) heikohkolla tuntumalla. Torstai lepo. Perjantaina surkee 5,53km (5:27 / 146), lenkin loppupuolella teki mieli vaan alkaa huutaa notta voinypperkele. Lauantai taasen lepoa ja Happojuoksun toimitsijapuuhia. Se sentään sujahti hyvällä fiiliksellä. Tänään hipsin mökiltä kotiin 19,79km (5:14 / 152) eikä ollu kehumista. Jaksoin kuitenkin juosta vaikka epäilin.

Joopa. Viikon kilsat 48,95. Ensi viikon lauantaina olis tarkotus hipsiä Vantaalla Maraton. Nyt on maratonluotto kyllä aivan nollissa joten lähdetään hakemaan sinne vaan maaliinpääsyä. Tuleepa se kymmenes Maraton plakkariin. Ajalla ei merkitystä. Sanotaan nyt senverran kuitenkin että 4:30/km on tavoitevauhti. Tai ainakin alkuvahti. Katotaan viikon päästä sunnuntaina miten meni, elikkäs seuraavat naputtelut silloin. Nyt, hyvää yötä.