Joopajoo. Savulenkki hipsittiin siis eilen, on se vaan varsin mainio Juhannuksenavaus. Isompi nappula juoksi omassa sarjassaan hienosti ekaa kertaa ittekseen, meikäläinen myös ittekseen mutta ei ihan niin hienosti. Ajatushan oli ottaa kisa kovana reeninä, mikä onnistuikin kohtuullisen ookoo, maltillinen alku kilsan ylämäkeen ja viimeinen vajaa kilsa suht.hyvin alamäkeen. Kiristääkin olis aavistuksen pystyny, ehkä max 30sec mutta jokatapauksessa vauhti oli sykkeisiin nähden suorastaan surkea. Oonkin uskotellu ittelle että tuolla keuhko-osastolla ei oo kaikki vieläkään täysin kunnossa, mistä kertoo myös se että kisan jälkeen juuri sielläpäin oli kipua joka tosin poistui aika nopeesti. Tai sitten tää on vaan tänhetken kunto.

No, oli näin tai näin, numerot näyttää tältä: vr 3,82km (5:20 / 149) + Kiimasen Savulenkki 9,81km (gps:n mukaan) 39:32 (4:02 / 184) + vr 3,17km (5:41 / 154).

Jep. Jatketaan harjoituksia myöhemmin tänään, kasi kevyesti. Justjoo ja ihan lievästi sanottuna pikkusen jokatapauksessa ottaa päähän.