No niin. Viime viikolla tuli Keski-Suomeen lunta muutama sentti mikä pysäytti fillarinveivauksen koska siihen oli menettelevä syy. Ma-ke pyöräkilsat 58.

Lauantaina oli työduunipaikan hyvinvointitapahtuma Hipposhallissa (JKU:n järjestämänä) ja koska olin ilmoittautunut ryhmään missä oli tarkoitus sipasta 60m, työntää kuulaa ja hypätä pituutta, päätin käydä hieman suunniteltua aiemmin kokeilees kestääkö jalka juoksua kun kipua ei käytännössä enää tuntunu normitouhuissa. Torstaina siis eka lenkki muutamaan viikkoon, 3,49km (5:57 / 148) ihan helevetin liukkaalla kelillä. Mutta hei, juoksulenkki. Jalka ei ihmeemmin kipeytyny, pieni tunne että jotain on mutta ei siis kivuksi laskettavaa kipua. Siispä perjantaina uskaltauduin ottaa nappulattaren reeniajan hyötykäyttöön ja hölkkäilin hallissa yhteensä noin 5km, sisältäen muutaman kiihdytyksen.

Lauantaina sitten tosiaan mukava tapahtuma hallissa. Omat suoritukset muistutti melko karusti miten jäätävän hidas, jäykkä, kimmoton ja vähävoimainen olen. Toki kroppa ei ihan notkeimmillaan ollu muutenkaan juoksua ajatellen kun ei ollu siis kuin noi mainitut kaks kevyttä hölköttelyä monen viikon tauon jälkeen takana. Mutta eni ja vei. Oon mä hidas. Täytyy ottaa nyt talvella hallireeneissä mukaan koordinaatioo ja lyhyitä napakoita sopivissa määrin hidastamaan hidastumista. 60m: 9,78, kuula (7,26kg) 7,20 ja pituudessa 391. Viimeisessä hypyssä takareisi nappas kiinni ja oli melko kipee pari päivää mutta tänään jo selkeesti parempi. Vähällä pääsin vaikka ehdin hetken jo manata että niinpä tietenkin.

Tänään kävin hölkkäämässä 6,04km (5:35 / 157). Syke naputtaa korkeella niinkuin hetkeen sopii mutta olipa mainio fiilis hipsiä. Jalkaterässä on edelleen se tunne joten maltilla tässä täytyy nyt innostua. Huomenna kuitenkin kevyt hipsuttelu olis ajatuksissa, keskiviikkona lepo pikaisen stadissakäynnin vuoksi. Notta jospa se.