Juuh. Kaks viikkoa taas fillaria takana, edellisviikolla 118km ja tällä viikolla 100km. Ei oo oikein lähteny tuo polkeminen sellaseen intoon että joka päivä yrittäis jaksaa kiepin käydä veivaamas. Perusihanat syksyiset kelit jotenkin ei sovi tuohon pyöräpuuhaan sitten yhtään. Tai sitten ei vaan oo huvittanu. No joka tapaukses, pientä liikettä oon pitäny yllä ja vaikka pienen liikkeen huomaa keskivartaloon ja poskiin kertyneestä lämpöeristeestä niin kyllä tästä helpompi on ponnistaa juoksun pariin kuin että jos olis maannu soffalla. Eli jatketaan nyt vielä näin vaikkei fiilikset ihan niin korkeella jokaisen lenkin aikana ja tai jälkeen olekkaan.

Se on nimittäin hetki jatkettava kun ei tuo päkiä ole vieläkään täysin kivuton. Alkaa olla noin keskimäärin aika hyvä mutta heti jos kiskoo vähän napakampia ylämäkiä naama punasena painaen, on jalkaterässä kipua seuraavana päivänä. Normiveivuut suht. tasaisilla reiteillä ei kipua tuo enää.

Joop. Jos siis vaikka lokakuun loppuun saakka polkis pyörää ja sitten pieni pala kerrallaan kohti (lähes) päivittäistä juoksulenkkeilyä. Siinäpä suunnitelmaa. Sillee.