Juupajuu, aamupäivän aavistukset oli kyllä ihan kohdillaan. Ei kulkenu ei. Eipä toisaalta ollu ihmekään, eilinen lenkki oli aivan liian kova tuohon paikkaan tälle kunnolle joten tän päivän reeniin lähettiin jo valmiiksi väsyneenä.

Tässä tuli nyt jälleen kerran kaksi tehokkaampaa settiä peräkkäisinä päivinä, aikamoista amatööripuuhastelua tämä näköjään on. Nyt alkaa tuntua että päätä on taas alettu hakkaamaan seinään, eikä minkäänlaista edistystä tapahdu. Jos ottaiskin vähän toisentyyppistä ajattelumallia mukaan ja alkais käyttämään tuota sykemittausta enemmän. Tähän saakka on siis menty fiiliksellä ja käytännössä aina liian kovaa omaan kuntoon nähden. Tän päivän vk-reeni oli ensimmäinen kerta jossa kattelin mittaria jatkuvasti, pitäen sykkeet alle 180 vauhdista välittämättä, vipalla kilsalla meni vähän yli. Olettaisin että tollanen 170-180 olis aika hyvä alue tv-kovalle ja 160-170 pitemmille reippaille. Yli 180 ei kai tartte mennä kuin vedoissa. Kisat tietenkin erikseen. No, tää on nyt tällästä tietämättömän spekulaatiota, mutta jotain tässä täytyy nyt keksiä kun paikallaanpolkeminenkaan ei juuri kiinnosta.

Ja se lenkki numeroina: vr 5km (5:14 / 144) + tv kova 8km (4:06 / 176) + vr 3,72km (5:44 / 146). Päivän kilsat yhteensä 24,7. Huomenna lähretään koko poppoo Särkänniemeen, päivä menee siis Tampereella joten näistä amatöörimäisistä puuhasteluista pidetään huominen lepoa. Jatketaan sunnuntaina pitemmällä lenkuralla ja toivottavasti paremmalla mielellä. Että sellasta.