Niin joo ja onhan se tosiaan hääpäiväkin tänään. Olihan sekin sanottava kun tänne internettiin asti tultiin. Heh.

Jep. Mitäs sitä tässä muutamat viime päivät on tullu harrasteltua. Lauantai oli vaihteeksi silleen sopivasti aikataulutettu että meinas siirtyä mattoreipastelu ulkopuuhaksi mutta ehdin just vähän ennen viittä salille. Ohjelmaan merkitty lihaskunto jäi tekemättä kun meni sali kuudelta kiinni. Ah mä niin tykkään tästä kun on aikaa tehdä kaikkee ja ihan rauhassa. No joku päivä. Sitku. Eipä silti, lauantai-ilta meni kyllä oikeen kivasti Stam1nan tykitystä kattellessa Lutakossa. Oli aikaa tehdä kaikkee ja ihan rauhassa. Kiitos Tero & co. saunasta ja seurasta. Sunnuntaina edellinen päivä tuntuikin sitten riittävänä väsynä ja jätin suosiolla lenkin väliin. Sen sijaan veivasin kuntopyörää illalla puoli tuntia (103) silmät puoliummes. Ai niin se lauantain juoksufiilis. Ihan ookoota menoa oli matolla.

Lauantain numerot: vr 2km + matolla kiihtyvä 8km (2km/4:48 - 2km/4:36 - 2km/4:26 - 2km/4:17) + vr 1km. Avg 8km (4:32 / 166, max.178).

Viime viikon kilsat 39,32 + 1h55min kuntopyörää. Keskiviikkona hallissa vetoja ja lauantaina matolla kiihtyvä. Määrä jäi vähäiseksi mutta ihan hyvä näin. Polvikipu hieman parempi kuin aiemmin, sunnuntaina lopetin buranansyönnin. Ei se vielä hyvä oo mutta menettelevähkö.

Eilen maanantaina lepo, tänään aamupäivällä kävin lyllertämässä -19 pakkasessa jäykillä jaloilla tosi liukkaalla (vaikkei pakkasesta päätellen pitäny edes olla liukasta) 10,16km (5:46 / 152). Olipahan taas melkoinen ihanuus lenkiksi. No joku päivä. Sitku.

Jeh. Huomenna halliin jossa olis ajatuksena sipasta 5x1k. Sellaasta.