Ei auttanu vaikka kuinka uhos. Maraton taittui eilen Vantaalla loistokelissä aikaan 3:02:21 (168). Juoksuhan meni suurinpiirtein sillai että alkumatkasta tavoitteena oli ennätys, puolivälin kohdilla kolmen tunnin alitus ja viimeisellä vitosella maaliinpääsy. Meinas nimittäin olla vähän vaikeeta lopussa ja kun viimein pääsin maaliin, olo oli kyllä todella helpottunu. Kunnon mukainen tulos ja etenkin kohtuullinen taisteluvoitto korvienvälissä (en pistäny kävelyksi) toi oikeen hyvän fiiliksen. Parempaan ei pystyny, eikä toi aikakaan ole kuin neljä minuuttia ennätyksestä joten ei se nyt niin huono ole...

Tää vuosi meni vähän erilailla kuin mitä oli vuosi sitten kuvitelmissa, mutta varsin hyvää kantapääoppia tuli kuitenkin hankittua. Tavoitteena pysyy siis edelleen tuo maraton alle 2:50. Nyt pidetään pieni hengähdystauko ja jatketaan kevyttä lenkkeilyä ensi viikolla. Loppuvuosi menee pääsääntöisesti perushölkkämeiningillä, Vaajakosken testijuoksuissa (toivottavasti järjestään) käydään tekemässä kovempi reeni kerran kuussa. Tammikuun alussa alkaa ohjelmoitu jakso jolle tähtäin on veteraanikisojen puolimaraton huhtikuun alussa.

Tuossa vielä eilisen pitkän lenkin kilsavauhdit ja kilsojen keskisykkeet. Hyvällä fiiliksellä jatketaan eteenpäin. Sommorot viikoksi.