Jassoo. Eilen palauttelin kevyellä 25,22km (23,9km/h / 128) numerollisella veivuulla. Tänään sitten viikon viimeisenä lenkkinä tässä illansuussa tai oikeestaan jo ihan puuhtaasti illalla kävin hipsimässä Touruvuoren reilun kutosen mittaisen ettensanois melko riittävän mäkisen reitin. Yhteensä 13,01km (5:22 / 154). Fiilis ok mutta on noi pohkeet kyllä kipeet ja jalat muutenkin suorastaan rautakankeet. Ihan ku olisin joskus ennenkin maininnu kankeen täälä. No mutta hö.

Jepz. Viikon kilsat 52,45 ja pyärää se eilinen reilu kaksviis. Keskiviikkona pohojammaalla lyhyt veevee ja perjantaina varttimaraton omaakovaa. Ihan ookoo viikko vaikka kieltämättä vois jo alkaa juoksu pikkuhiljaa sujua helpomminkin. No joku päivä. Ihan ku olisin joskus ennenkin maininnu jonkun päivän täälä. No mutta hö.

Juuh. Huomenna lepo ja stadiin. Tiistaina Tallinnaan ja keskiviikkona takaisin kotimaisemaan joskus iltamyöhään todnäk. Melko haasteellista on siis sovitella lenkkejä alkuviikkoon mutta katotaan jos jotain. Jos ei niin sit ei. Että sillee oikeen.