No niin. Solis kuulkaa vuosi 2017 sitte noivvaa. Jos joku ei vielä sitä niinku tienny. No joo. Viikonloppu meni tosiaan tuolla maamme nykyisessä pääkaupungissa varsin mainioissa merkeissä. Kiitos vaan Hakaset, seittemännet uudenvuoden kekkerit putkeen tällä porukalla ja aina yhtä mukavaa. Taino tarkemminottaen porukkahan on lisääntyny vuosien varrella. No joka tapauksessa. Ja vuosikin vaihtui ilmeisesti samaan aikaan siellä kuin täällä keskisemmässä osassa Suomea.

Jeh. Lenkkipuuhia harrastelin viikonlopun aikana ohjelman mukaan. Lauantaina aamupäivällä Töölönlahdella kasin vauhdinvaihtelu. Oli jo siinä yhdentoista maissa melko lailla ulkoilijoita liikenteessä, yhtään myöhemmin jos olisin lenkille lähtenyt, ei reippaasta juoksusta edes näillä mun vauhdeilla olis tullu siinä maisemassa niinsanotusti mitään. Fiilis juostessa vähän sellanen että ei. Mutta tulipa juostua. Ja mikä hienointa, sulalla alustalla.

Numerot: vr 2,11km (5:10 / 151) + vv 8km (4:47-4:20-4:55-4:22-4:46-4:19-4:42-4:05) + vr 1,02km. Avg 8km (4:32 / 174, max.187).

Juuh. Eilen ajeltiin sit takasi kotimaisemiin. Lenkki meni syistä ja toisista hieman illan puolelle, kiitos herra Kuistille lenkkiseurasta. Mittariin 16,34km (6:33 / 138). Fiilis ookoohko vaikka kyllähän sen kun vuosi vaihtuu huomaa vielä seuraavana päivänäkin. Johtunee vanhenemisesta.

Jepu. Viikon kilsat 75,62. Keskiviikkona matolla tonnit, lauantaina reipastelua stadissa ja eilen hyvä tosikevyt puolipitkä. Ok viikko.

Ja sitten pari muuta sanaa vielä tähän loppuun. Vuosi 2016 lyhyesti. Alkuhan oli syksyn 2015 akillesvaivojen jälkeen aika alhaalta ponnistamista. Nousujohteisella reenillä SAUL SM puolikas sujahti kuitenkin ihan mukavasti huhtikuussa 1.25 mikä olikin ajallisesti vuoden paras kisa. Sen jälkeen mentiin kesä melkolailla alavireessä, paranneltiin muutama viikko mm. kantapäävaivoja, kunnes syksyllä taas pieni nousu (ainakin korvienväliin) ja Maraton Vantaalla hieman alle 3.13. Aika ei miellytä mutta se että Maraton juostiin, vihdoin, miellyttää kyllä kovinkin. Maratonin jälkeen loppuvuosi selkeeseen alamäkeen, työ- ja muu kuorma oli hölkkäklopin tasapainoon liian kova. Sieltä meikäläisittäin suht. pohjalta tässä nyt pinnistellään ja usko siihen että se vaalea kajo on valoa eikä vaaleanharmaaksi maalattu tunnelin pääty, on vankkumaton. Prkl. Numeroina vuosi 2016 näyttää tältä: Päiväkirjaan merkittyä liikuntaa vähän yli 340h josta juoksua 2860km, fillaria 1852km, hiihtoa 106km ja muutama tunti kuntopyörää. Melko maltillista määrää siis. Noku. Mutku. Paikat (nyt puhun jaloista) ei oo tällä hetkellä hyvässä kunnossa mutta menettelee. Näillä mennään.

Jepjep. Tähän vuoteen oon jo julkisesti uhonnu tavoitteeksi sub258 ja sub73k eikä niistä sen enempää nyt. Jatketaan harrastelua. Huomenna kevyttä. Siitä.

Jos tänne pääsit niin sori pitkä teksti. Ellet päässy... eikun... Notta.