No niin. Lyyti kirjoitti pitkästä aikaa meikäläisenkin hölkästä. Puolimaraton tänään Haminassa aikaan 1:22:54 (177, max.187) mikä jää vuonna 2010 Vantaalla hipsitystä ennätyksestä vain 29sec. Ja osa niistäkin sekunneista hupeni kolmella kierroksella juostuun paikoin ihan kohtuulliseen vastatuuliosuteen. Fiilis oli aikalailla hyvä koko matkan, juoksu sopivan rentoa ja hengitys toimi hyvin loppuun saakka. Vauhtikin säilyi aika tasaisena (kilsat tossa alla) ja itseasiassa maalissa oli vähän sellanen tuntuma että voimia jäi jopa aavistus käyttämättä. Samaa kieltä puhuu matalahko avg. No, niin tai silleen, oikeen hyvällä fiiliksellä oon tästä ja kyllähän nyt on taas paikallaan tokaista juoksupuuhien latteuskisojen kärkisijoilta tämä kauneus: tästä on hyvä jatkaa.

Hyvin järjestetty kisa, reitti oli sopiva ja mukava oli myös tavata etelämmän Suomen juoksijoita, mm. Pete L, Uuno ja Sanna K. Tsemppiä reeneihin teille. Niin ja Kuningas Kauko juoksi M65 puolikkaan Suomen Ennätyksen 1:23:45. On se.

Joopasta. Viikko päättyi siis taas. Kilsat yhteensä 71,41. Vähän nihkeellä fiiliksellä meni oikeestaan koko viikko muuten mutta kyllähän tämä tänpäivän kisa nosti arvosanat hyväksi. Hyvä viikko. Hyvä juttu.

Jeh. Fiiliksissä tuli taas tekstiä notta oksat pois. Puuhat jatkuu huomenna kevyesti fillarilla palautellen. Siitäpä sitten aletaan pikkuhiljaa katteleen kohti Oulua. Zellasta.

KySaPuolikas2013-normal.jpg