Jep. Perjantaina hölkkäsin töistä kotiin pienellä lisäkiepillä, yhteensä 11,23km (5:20 / 153) ja oli surkeeta, sekä meno että keli. Oli alunperin ajatus että sipasen jonkun sopivan reipastelun siinä kotimatkalla mutta kilsan hipsinnän jälkeen ei asia käyny enää mielessä kertaakaan.

Joop. Eilen lauantaina oli tarkoitus pitää lepopäivä kun edellinen yökin meni ettensanois heikosti, mutta kun perjantaiehtoona ostamani uusi forerunneri suorastaan vaati päästä ulkoilemaan, kävin iltasella sen kanssa hipsimässä neitsytlenkin 4,57km (5:42 / 150) ja oli tämäkin melko raskasta menoa kellosta huolimatta.

Joo-op. Lauantaiehtoon nopeiden hiilareiden nopea tankkaus lienee hieman raskautta keventäny sillä tänään oli jo heti herätessä selkeesti parempi fiilis kuin mitä muutama aiempi päivä. Mikä lienee sitten yrittäny olla tai tulla oli nyt palaamassa sinne mistä oli tulossa. Kelihän oli tänäänkin melko sontaa mutta 16,03km (5:19 / 154) juoksin ja fiilis oli ihan ookoo hipsiä siinä Runner's High:n podcasteja kuunnellessa. Syke on ehkä vauhtiin nähden aavistuksen korkeella mutta kyllä se sieltä laskee.

Joo ja jep. Tähän tuli nyt sitten puoliksi tahattomasti vähän kevyempi viikko. Kilsoja 48,11 eikä yhtään varsinaista tehokkaampaa settiä. No, jospa sitä ensi viikolla sitten enempi määrää ja sopivasti tehoakin. Huomenna jatketaan. Notta.