Jep, toinen Vaajakosken Kuohun järjestämä testikymppi takanapäin. Osanottajia ei ollut tälläkertaa niin paljon kuin ekalla kerralla, mutta ihan hyvä hölkkäkisa saatiin aikaiseksi. Toivottavasti seuraavalla kerralla olis kuitenkin enemmän porukkaa.

Joka tapauksessa, keli oli loistava, pakkasta noin -8, aurinko paisteli ja tuulikaan ei haitannu matkantekoa. Pikkusen Skyloneilla askel lipsui, varsinkin pyöräteillä niissä kohdissa missä oli vähän irtolunta. Aikaa kympille meni oman kellon mukaan 39:26, mihin oon ihan tyytyväinen olosuhteet huomioiden. Keskisykkeeksi neljänollavitonen ilmoitti 186. En tiedä miten maksimisykkeet saa näkymään tosta laitteesta vai saako mitenkään, SportTracksin käyrän mukaan maksimi oli 194.

Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin. Päivän kilsat yhteensä 16,47. Huomenna tarkoituksena hipsiä n.20km kevyttä hölkkää. Nyt sensijaan alkaa Joulun siivoussession ensimmäinen osa. Voi ketale.

Pakko vielä jotain keksiä, pelata aikaa... Eli laitetaampa tuohon alas vertailuksi virallinen reittiprofiili ja Forerunneriin tallentunu korkeusprofiili. Ei voi kuin ihmetellä Foren tarkkuutta tuossa käppyrän muodossa. Metrimäärä on hieman eri mutta yllättävän tarkkaan saa näköjään satelliittien mukaan korkeustiedon selvitettyä tollasella kaikkien saatavilla olevalla laittehella.

Edit.... Virallinen loppuaika 39:33, mistä lienee 7sek tullut eroa omaan aikaan. No se ja sama. Täältä löytyy kuvia juoksusta by Van Hanen. Kuvassa 2/59 näkyy kuinka Mähösen Teroa vähän hymyilyttää juoksun helppous, olisko jossain 3km kohdalla, meikäläistä ei paljoo naurata... Tero tosin lopulta jäi 48sek.