#sub258, 22-25/212

Jepu. Torstaina lepo, perjantaina pääsin Karin vastaanotolle pohjetta näyttämään. Kari laittoi kevyen teippauksen jalkaan ja oli sitä mieltä että jos tätä vauhtia tapahtuu parantuminen niin ensi viikon jälkeen olisi jo mahdollista aloittaa juoksupuuhat. No mutta sehän kuulosti melkoisen mainiolta. Lihassäierepeämä on siis mitä ilmeisimmin mallia lievä.

Perjantaina veivasin ehtoolla tunnin verran Nopsaa avg 123 ja päälle vähän keskivartalon lihaskuntoo. Eilen lauantaina samaisen kaunottaren selässä vr 5min + reipas 30min (avg 159, max 176) + vr 5min. Olipa muuten epämiellyttävä tunne tuossa "reippaassa" puolituntisessa. Jalat hapoilla heti minuutin kohdalla eikä syke meinannu vaan nousta. Hieman kadenssia nostamalla (>110rpm) sain sykkeen nousemaan mutta tunne oli kyllä skeida. Huomaa ettei oo veivannu taas hetkeen. No mutta reeni tuli tehtyä vaikka tuntui välillä ettei se lopu koskaan.

Tänään kaivoin fillarin varastosta ja kävin sahaamassa järvenrantaa (minkä tiesin olevan sula) edestakasin muutaman kerran, yhteensä lenkille mittaa 36,62km (23,4km/h / 142). On vielä sevverran jäätä joka paikassa että ei hirveesti houkuttele lähteä kauemmas. Aikalailla puhditonta oli polkeminen, reidet niinsanotusti tyhjät.

Viikko oli tässä. Juosten 15,05km, kuntopyörää 1h40min ja fillaria se 36km. Oli vähän toisenlaiset suunnitelmat mutta näin meni. No sellaast son.

Huomenna aamulla puolisen tuntia Nopsaa ja iltapäivälähtö ruottiin. Paluu keskiviikkona. Kovasti olis ajatuksissa päästä tiistaina hotellin salille hikoilemaan. Notta jatketaan niistä sit ja sillee.