Jaahas. Loistokelissä puolimaraton tänään 1:24:28 (184!!) omalla kellolla, virallisissa tuloksissa on jotain hämminkiä, näyttää puolikkaalla kaikille vähän liian kovia aikoja.

No, jokatapauksessa, pikkusen parempaa tulosta olin etukäteen mielessäni ajatellu ja lähdinkin hipsimään ihan reippaasti heti alusta lähtien. Hölkkä sujui sinne noin viiteentoista kilsaan kohtuullisen sopivasti, taisi tulla kympin väliajaksikin kesän paras tulos, mutta sitten tuli kyllä aika totaalinen puolimaratonseinä vastaan ja meno loppu siihen. Jossain 18km kohdilla kävi jo mielessä lopettaa koko leikki mutta päätin kuitenkin lyllertää maaliin ettei tuu ihan tavaksi keskeyttelyt.

Ei kai tässä sitten muuta kuin lisää reeniä vaan. Tossa alla kilsavauhdit ja kilsojen keskisykkeet. Niin ja kantapää on aika paskana. Ja ehkä vähän fiiliksetkin. Mutta tällä tästäkin päästään yli, eihän tää niin vakavaa ole... 

Joopajoo. Viikon kilsat 65,45. Huomenna lepo. Jatketaan puuhaa maanantaina jos jalat sallii. Tuleva viikko olis tarkotus hipsiä pelkkää kevyttä lenkkiä. Tässä on nyt viis viikkoa Vantaan maratoniin ja kyllä kaikesta huolimatta tai just sen takia tavoitteena sielä on ennätys vaan ei enempää. Notta jep.