Jassoota. Viikonloppu meni tosiaan melkolailla kokonaan Pirkkahallissa pyöriessä. Nappulatar kisaili hienosti viidessä lajissa, kolme henkkoht (kaikissa ennätys!!) ja kaksi viestiä. Melkoinen urakointi kyllä. Me pikkuklopin kanssa keskityttiin penkkiurheiluun mikä sekin on kyllä melko mainiota puuhaa. Lenkkirakoa ei viikonloppuna ollu joten lepo napsahti la ja su päiväkirjamerkinnäksi.

Tänään hölkkäilin sitten pahinta viikonlopputurvotusta pienemmäksi töistä kotiin 12,18km (5:35 / 150). Fiilis menettelevä. Uudet Pirkkahallilta Intersportin myymälästä ostetut Supernovat tuntui kyllä hyvältä jalassa. Jotain hyvääkin siis.

Joop. Turvotuksesta puheen ollen, kävin pitkästä aikaa vaa-alla ja olihan se melko ihana lukema mikä siihen näytölle läsähti. 83,3kg. No tuhti iltasyöminki toki takana mutta kyllä toi lukema senverran pisti leuanalusläskit väpäjämään notta nyt tarttee ainakin karkinsyöntiä hieman hillitä. Sitä on nimittäin tässä menny viimeaikoina ettensanois ronskihkosti.

No joo, jatketaan hikiliikuntaa huomenna kevyellä lenkillä. Normaaliin tapaan ei mitään hajua vielä missä välissä lenkin juoksen mutta mennään siinä välissä kun väli tulee. Sellasta.