Jaahas. Maanantai ja tiistai menikin sitten lepona läpi. Maanantaille ei löytyny järkevää lenkkireikää päivään ja tiistai meni istuessa. Autossa 6h ja neukkarissa 8h. Ei tarvinnu kovin paljoo pohtia lähdenkö lenkille kotiinpäästyä. En lähteny.

Joo. Eilen Jukan kanssa työpäivän päälle kevyt hölkkä 10,24km (5:36 / 147) + koordinaatioo ja muutama rento kiihdytys. Kiitos Jukka lenkkiseurasta. Syke suht korkeella vauhtiin nähden ja fiilis melko heikko. Forerunnerin kuntoindeksitkin laskenu muutaman pykälän tässä viimeisen viikon aikana. Samaa kieltä kertoo tuntuma. Ihanaa.

Jassoo. Tänään oli sitten muutaman vuoden tauon jälkeen ohjelmassa tasotesti Hipposhallissa jossa 6x1000m nousujohteisesti, viimeinen omaatäysiä. Saapa nähdä minkälaiset kynnysvauhdit sieltä löytyy. Täytyy sanoa että tuntuma oli niin huono juostessa, takareidet korvienväliin saakka kireenä ja jalat painoi sillai riittävästi että kävi mielessä pitäiskö siirtää koko testi myöhempään ajankohtaan. No läpi vetelin. 5:46-5:11-4:40-4:17-3:56-3:22. Sykkeet omalla kellolla ranteesta näytti puuta ja heinää, SportsLabin mittariin tallentui ne sitten analysoitavaksi. Kyllä sieltä aika lähelle maximisykkeet varmasti tänään irtos.

Joo. Huomenna töistä kotiin hipsien. Siitäpä sitten viikonloppua kohti.