No niin, täällä taas ja suurinpiirtein hereilläkin. Loppuviikko meni pyöräilyn ja röhnöttämisen merkeissä. Kun nyt oli hotellit varattu HCR reissua varten niin käytiin stadissa nukkumassa yks yö ja lauantaina käytiin hikoilun sijaan lillumassa Flamingos. No kivaa se on sekin.

Torstaina tosiaan juoksusta ei tullu mitään joten kävin ehtoolla fillarilenkin 21,88km (24,9km/h / 135). Perjantaille sain vielä lääkäriajan ennen reissuun lähtöä ja hyvä että sainkin. Selvis nimittäin että vasemman kantapään alueella oli subtalaarinivelen lukko ja hermo siellä välissä pinteessä mikä aiheutti sellasen suurinpiirtein sietämättömän kivun kun juoksuaskelta yritti. Lääkäri (Tuomas Mäkinen, suosittelen) sai lukon auki ja pisti kortisonipiikin perään rauhottamaan tilannetta. Juoksuluvan antoi ensi viikolle. Jesh ! Pari päivää olikin sitten aikalailla kipee jalka mutta nyt alkaa selvästi helpottaa. Tänään veivasin vielä fillaria 51,64km (26,9km/h / 146) mutta kyllä juoksun pariin siirrytään viimeistään tiistaina.

Juuh. Viikko oli tosiaan sitten tässä. Pari totaalilepopäivää, fillaria 146,64km ja merkataan nyt juoksumääräkin Takalan mieliksi: 420m. Sellanen viikko tähän väliin. No jospa ensi viikolla pääsis takaisin hipsinnän pariin. Voitinhan facebookissa ilmaisen osallistumisen Ideapark-juoksuunkin joten täytyy vähän päästä reenaamaan ennen sitä.

Jepu. Huomenna FVR intervallit, jos pientä hölkkää yrittäis siinä ryhmän kanssa tehdä. Siitähän se sit taas lähtöö. Toivottavasti.