Jees. Eilen heti siinä aamusta pitkä lenkki johon oli ohjelmaan merkitty reipas vitonen loppuun. Varsin mainiolla fiiliksellä hyvässä hölkkäkelissä sujui tuo meikäläisittäin ihan kunnon reenijärkäle, numeroiksi 30,61km (4:39 / 153), jossa väli 23-28 avg 4:08/167, max.173. Tähtäys järvenrantaan Teron kanssa osui hyvin, hän kun oli vetämässä omaa kiihtyvää reeniä ja juostiin tuo reipas vitonen samaa matkaa. Kiitos vetoavusta vastatuulessa, helpotti kyllä mulla. Ihan hyvällä tuntumalla meni siis sekin pätkä. Loppupäivä meni oikeenkin hyvällä tuntumalla yömyöhälle saakka...Miikan polttarit nääs. Mutta se mitä tapahtuu polttareissa tapahtuu polttareissa ja sillee.

Joo. Tänään meni aamupäivä enemmän tai vähemmän hohhaillessa, iltasella kävin pikkukloppi kyydissä veivaamassa 20km. Alaselkä ei oikeen tuosta fillaroinnista tykkää ja on kyllä sopivan jumissa. No huomenna Timolle hierottavaksi.

Jepu. Viikko oli taas sitten siinä. Kilsat 76,63 + fillaria 52,5. Selkäkipujen ja jumien sävyttämä viikko oli kuitenkin kokonaisuudessaan ihan hyvä, keskiviikkona vauhtileikkiä ja eilen pitkä reippaalla lopetuksella. Nyt kun saadaan vielä kivut pois ja paikat auki niin tästä on hyvä ponnistaa kohti parin viikon päässä siintävää Finlandian puolikasta. Siellähän ei muuta tavoitetta ole kuin alle 1:22:25. Ai niin, elokuun kilsat tähän vielä. 347,92 hölkäten ja 91,5 veivaten.

Jeh. Huomenna työmatkapyöräilyt ja kevyt nelonen jossain välissä ennen hierontaa. Siitä taas.