No niin. Mäntässä, vai onkos se Mänttä-Vilppulassa tuli käytyä ja ihanpa ensimmäistä kertaa. Se olikin jo toinen ensimmäinen kerta tänä vuonna hölkkäkisoihin liittyen. Hamina oli ensimmäinen ensimmäinen. No jopas.

Hölkkä kulki tänään jo aavistuksen paremmin kuin tässä viimeaikoina, lämpötila kun oli siedettävähkö +18. 38:44 (sykemittaria en tälläkertaa pitäny ollenkaan) kymppinä markkinoidulle reitille (forerunner 9,89km), joka ei ollut nopea millään mittapuulla mutta sitäkin mainiompi (asfalttia, hiekkaa, nurmikkoa, metsäpolkua), on tähän kohtaan joka tapauksessa ihan hyvä. Yksi muhkurainen mettäpolkukilsa meikäläisen puoltoistasenttiä korkealle askeleelle meinas olla vähän vaikee ja siihen tulikin kisan ainoo neljän minuutin ylitys. Ja kun em. kilsaa lukuunottamatta vauhti ehkä aavistuksen kiihtyi loppua kohti niin fiilikset juoksun jälkeen oli kyllä kieltämättä tänään hyvät. Hieno tapahtuma, hieno reitti, hyvät ja toimivat järjestelyt. Ilman muuta ensi vuonna uudestaan.

Joo. Viikko päättyi siis hyviin fiiliksiin ellei se rivien väleistä ja riveiltä näkyny. Hyvä niin. Kilsoja yhteensä 85,1 ja fillarilla pikkusen vajaa viiskyt. Keskiviikkona hyvä vetosetti ja tänään hölkkäkisassa positiivinen sävy. Mikäpäs tässä on loma aloittaa näissä tunnelmissa. Kesäkuulle mittariin napsahti 330,77 hölkkä- ja 148,86 fillarikilsaa.

Huomenna kevyt nelonen. Siitäpä sitten taas kohti seuraavia.

serla-normal.jpg