#sub258, 30-31/212

Joo ei se ihan vielä FT antanu lupaa aloittaa normireenejä... Hieman pettyneenä siis jouduin lähteen vastaanotolta mutta mennään nyt ohjeiden mukaan. Ohjeet oli että tästä päivästä viikko eteenpäin sisältää kolme ulkoilua jossa 5min kävelyä + 15-20min juoksu/kävely + 5min kävely. Ja peli seis heti jos alkaa pohje inistä. Kun viikko menee hienosti ilman takapakkia, seuraavalla viikolla saa jo juosta 3 kevyttä yhtäjaksoista 30-40min lenkkiä. Muuten veivataan korvaavaa mutta yhden lisälepopäivän halusi FT vielä ohjelmaan. Eli kahdella levolla per viikko mennään seuraavat kaks vko. Venyttelyä, kevyttä hierontaa ja rullailua pohkeille lisäksi aina liikkumisen jälkeen. Sitten kahden viikon päästä voi aloittaa normaalin reenin kun asiat menee suunnitellusti. No näillä mennään.

Eilen veivasin ehtoolla puoli tuntia Nopsaa (121). Tänään aamuhkolla ensimmäinen kävelyhölkkä ihan taas silleen kivan liukkaalla alustalla 30min (7:34 / 126) ja ehtoolla Nopsalla vr 10min + reipas 40min avg 159, max 175 + vr 10min.

Jepjep. Huominen sääennuste näyttää aamuksi lumisadetta mutta päiväksi lämpenee senverran että periaatteessa on teoreettinen mahdollisuus että veivaan parin tunnin lenkin fillarilla. Periaatteessa. Teoreettinen. On tää hienoo.