Juuuuh. Eilen aamulla pikkuklopin kanssa sopiva pokemonkieppi, 10,2km (5:32 / 142), muutama munakin kuoriutui ja pari gymiä vallattiin. Tai siis pikkukloppi valtas ja munatkin kuoriutui vaan siinä pelissä ja... no enivei. Fiilis ok.

Tänään oli viikon pitemmän lenkin vuoro ja melko hyvä sellainen sieltä irtoskin. 26,31km (5:15 / 151) josta noin 18km Mikan kanssa, kiitos lenkkiseurasta. Välin 19-24 läpsyttelin järvenrannassa hieman reippaammin (avg.4:23) ja ihan meni sekin aikalailla helpohkosti. Ihme puuhaa on tää kun perjantaina suurinpiirtein sama vauhti paljon lyhyemmän alkuverryttelyn jälkeen tuntui erittäinkin eiltä.

Joo. Viikko oli siinä. Kilsat 101,21 ja fillarilla 20. Vois sanoo että hyvä määrä kun ottaa vielä sen huomioon että viikkoon mahtui kaksi juoksutonta päivää. Viikon reipastelut ei ihan menny änäs putkeen mutta koska tän päivän pitempi kieppi meni niin ihan hyvä viikkokin sieltä lopulta kuoriutui.

Joooooh. Huomenna aikainen herätys ja Saksaan. Kotiin keskiviikkoehtooksi. Voi olla taas haasteellista hipsinnät ma-ke mutta katotaan jos sitä jotain. Tänne palaan ehkä ke, ehkä en. Notta mainiota tulevaa viikkoa juuri sinulle.