Yhteislenkki tehty, kilsoja kertyi 8,07 ja vauhtina 6:19. Vaimo jäi vielä hölkkäämään muutaman kilsan kun vaunuyhdistelmä jo siirtyi kotipolulle. Polvi edelleen parempi kuin eilen, hyvä niin.

Tän viikon kilsat yhteensä 59,07. Huomenna ohjelmassa puolen tunnin reipas + verryttelyt, tarkoitus olis vetää se maravauhtisena (ainakin maran alkuvauhtisena...) eli 4:15. Sitten lepoa ja ehkäpä ke tai to joku kevyt lenkki, katotaan miten sopii aikatauluihin, kun torstaina pitäis mennä Jätkäsaareen muutaman kymmenentuhannen muun kanssa (vaimohan se sinne halus...) ;)

Mikko Hirvonen nappas JKL rallin voiton. Onnittelut Mikolle, jonka pojat on muuten meidän tytön kanssa samassa hoitopaikassa, joten tässähän ollaan puolijulkimoita itekkin...

6 päivää Lahteen.

edit: lueskelin Seppolasta spekulaatiota Lahden maratonin säännöistä. Ilmeisesti järjestäjä on kieltämässä sykemittarit ja gps:t. Mulla ei sykemittaria ole, mutta forerunnerin kanssa oon kaikki hölkkäni tehnyt, joten mikäli sitä ei saa maratonilla käyttää, menee varmaan vasemman käden rytmi aivan sekaisin kun se on sitten 77g kevyempi. Heh.