Torstain otin niinsanotusti rennosti. Taino, tarkemminottaen noin tunnin otin rennosti illalla soffalla. Muutenhan päivä oli täynnä kaikkee ja vähän muutakin mutta juoksulenkkiä en sentään survonu sekaan. Sensijaan kävelin pikkuklopin reenin aikana kentältä Palokan grillille ja kiskasin tuplaburgerin sekä puolen litran maidon. Ai että. No se hetki oli rento. Eli rento päivä niinkuin aluksi totesin.

Eilen perjantaina hölkkärako tupsahti eteen vasta illalla kasin jälkeen jolloin oikeen sopivasti alkoikin sataa ihan sillai esteristä. Täytyy sanoa että hetken kävi mielessä että lähdenkö perjantaiehtoona umpisateeseen juoksemaan todennäköisesti huonolla fiiliksellä vai jäänkö soffalle. Joo. Juoksu kulki  suht. huonolla tuntumalla mutta kuitenkin vaan suht. joten kympin verran reipastelin.

Numerot: vr 2,01km (5:30 / 144) + tv reipas 10,02km (4:28 / 165, max.172) + vr  2,14km (5:19 / 148)

Jep. Tänään 6,33km (5:13 / 149) köpöttelyä. Ihan aavistuksen parempi fiilis mitä muutamaan päivään. Jospa se. Parempi olis että jospa se kun viikon päästä lauantaina on SAUL SM maantiekymppi johon heikkona hetkenä innostuin ilmoittautumaan. Tai siis vahvana hetkenä. Nyt nimittäin en ilmoittautuis. No joo, ettei mene ihan masenteluksi niin huomenna päivällä Kuohun Tasoittava ja iltasemmalla pitkä lenkki. Toinen menee toimitsijana, toinen ei. Notta. Kyllä se tästä. Tästähän se.