Jepusta. Puolikas numero 15 näki päivänvalon tänään. Ja hyvin näkikin sillä keli oli mitä mainioin, varjon puolella muutama aste plussalla, pienehkö tuuli joka ei juuri menoa haitannu ja täyttä aurinkoo. Lisäksi kun reitti oli niin tasainen kuin tänneppäin Suomenmaata pystyy käytännössä tekemään ja järjestelyt toimi vanhan junan vessan lailla niin puitteet päivänvalon näkemiselle oli ainakin kohdillaan. Epäilemättä oma fiiliskin paistaa jo heti tuosta tekstin alusta. Nimittäin aikaa kului puolikkaalla tänään 1:25:13 mihin voi kyllä olla tyytyväinen vaikkei ihan eilen uhottuun tavoitteeseen mennytkään. Onhan se kuitenkin parempi taas kuin edellinen (Osmon puolikas viime syksynä) eli hyvä trendi jatkuu. Juoksu sujui aikalailla hyvin tänään, vauhdinjako onnistui mainiosti, kilsat alla, eikä zippaamista tapahtunu ollenkaan. Oikeestaan päinvastoin, viimeinen vitonen oli nopein; keskivauhdit vitosille 4:03-4:03-4:06-4:02 ja viimeinen kilsa 3:51. Hyvä juoksu itse itseäni arvostellen. Tästä todellakin on hyvä jne.

Numerot: vr 2,26km (5:49) + SAUL SM maantie 1/2 maraton (1:25:13 / 178, max.188).

Juuh. Viime syksynä tosiaan kausi päättyi tuohon mainittuun Osmon puolikkaaseen ja alkoi akilleksen parantelujakso. Sehän veikin kunnon sitten aika alas mutta nyt ollaan näköjään samalla tasolla mitä levon alkaessa. Kyllähän tämä niinsanotusti passaa, kesä tulossa ja kaikkee. Kantapää on kyllä kipee mutta sen kanssa pärjäillään vielä toistaiseksi...

No joo, tästä taas ja huomenna kevyttä fillarinveivuuta sopiva pätkä. Kiitos muuten vielä Jukalle hyvästä vetoavusta. On tää hieno laji.

Just maaliin tulleen pirteenä. Kuva by Miika Takala muistaakseni...

kuva%2011.jpgSAUL%20SM%20maantie.jpg