Jeez. Aamulla nelonen ihan ookoo fiiliksellä, tarkemmin 4km (5:13 / 138) ja heti samantien töihin fillarilla 8,08km (19,6km/h / 116).

Päivällä siis hieronta ja olikin jo ehtiny etenkin alaselkä tiukentua normaalia enemmän pitkähköstä hierontavälistä (6vko) johtuen. Ei sitä vaan juuri itte huomaa ennenkuin on kenties liian myöhäistä. No, pidetään se noin 4vko väli jatkossa mikä on ollu aikalailla sopiva.

Iltapäivällä veivaten kotiin Mannilan kautta, 8,69km (23,5km/h). Siinäpä päivän kevyt liikunta, yhteensä vähän yli tunti. Ihan sopiva.

Jeh. Heinäkuu oli sit siinä. Kilsat yhteensä 373,29. Fillarilla 151,52km. Yhteensä vähän vajaa 38h enemmän tai vähemmän hikeä irrottavaa liikkumista. Ihan sopiva.

Joopasta. Tänään loppuu heinäkuun lisäksi yksi vaihe elämässä ja huomenna alkaa toinen. Pikkunappula menee nimittäin hoitoon ja rouvamuta palaa reilun parin vuoden tauon jälkeen takaisin duuniin. Ja nappulatar menee jo eskariin. Mitäs minä. Minä käyn ehtoolla hipsimässä kevyen kasin viimeksimainitun urheilukoulun aikana. Notta.