Viikko paketoitui pitkään lenkkin 25,58km (5:14 / 147) joka sujui ihan ookoo fiiliksellä. Eiliset tonnit tuntui lievänä jäykkyytenä varsinkin alkumatkasta mutta muuten eipä mitään. Normisettiä pienine kipuineen sielä ja täälä. Lenkkiseurana Tero sekä noin kympin verran matkasta Jaakko ja Tommi jotka tulivat Ruokkeentiellä vastaan. Jaakkohan sipasi komeasti ennätyksensä 14.21 ja osat päälle ratavitosella tässä viikolla. On se.

Jees. Viikon kilsat 94,28. Keskiviikkona reipastehoista veeällää ja eilen hyvä vetoreeni. Päälle kun lisätään tän päivän pitkä niin siinähän on varsin sopiva viikko. Hölkkäkunto tuntuis olevan pienessä nousujohteessa vaikka loppuviikon lenkeillä sykkeet hieman korkeella on olleetkin.

Joop. Ensi viikon lauantaina testataan kuntoa Joutsan Joutohölkässä mutta sitä ennen muutama lenkki ja yksi lepopäiväkin joka heti huomenna. Ja koska lepopäivät ei noin keskimäärin kilsoja kerrytä, tähän on hyvä pistää kesäkuun kilsat. 343,02. Siitäpä sitä, levon kautta heinäkuuta kohti. Notta ja oikeen ja silleen.