Joo, pitkä lenkki oli siis yllättäen vuorossa näin sunnuntaina. Jarin ja Miikan kanssa käväistiin Savelasta hölkäten Vaajakoskella, jossa törmättiin Ariin ja pätkä hipsittiin hänenkin kanssaan. Fiilikset päivän lenkillä oli ihan suht. ok, eilinen hieman painoi askeleessa mutta se oli odotettavissakin. Keli oli mainio ja tennari (Pytho) piti. Juttu luisti senverran hyvin että lenkistä tuli hieman ajateltua pitempi, 25,16km (5:17 / 149).

No niin, se olis sitten viikko 6/14 WMA etapista täynnä. Kilsoja 85,21, pari kovatehoista reeniä ja pitkä lenkki. Tiistain neloset kulki oikeen hyvin, peruslenkit nekin ihan sopivasti mutta eilinen teevee kova oli pikku pettymys fiilis/vauhti -suhteella ajatellen. No, kehittävää hölkkää se oli sekin. Kokonaisuutena kuitenkin ihan hyvä viikko.

Tulevan viikon reenit on vielä hiukan auki, katotaan mitä mysteerivalmentajalla on sanottavaa ja mennään sopivalla tavalla eteenpäin. Pari tehoreeniä ja pitkä sisältyy viikko-ohjelmaan joka tapauksessa. Huominen on kuitenkin selevä, eli oikeen kevyt oikeen lyhyt ja päälle keskivartaloa ja päkiähyppyjä. Notta sellaasta.