Jaahas. Hetki menny siitä kun viimeksi täällä. No nyt taas joten tästä se. Palataan siis viime viikkoon. Tiistaisen hieronnan jälkeen keskiviikkona pikkuklopin kanssa Laajiksen seikkailupuistossa ja oli taas korkeanpaikankammooselle melkoinen koettelemus. Juoksusta lepo keskiviikkokin siis. Torstaina hölkkäsin heikolla tuntumalla töistä kotiin 8,58km (5:12 / 153).

Jep. Perjantaina oli taas lepo ja iltasella aivan ihana bussimatka Helsinkiin. Onnibus oli säästäny ilmastoinnissa ja kun ulkona oli se noin 30 niin kakskerroksisen bussin yläkerrassa oli vähän ettensanois liian kuuma. Voi ristus mikä kolmejapuolituntinen. Juu. Lauantaina sitten heti aamusta (startti 8:30) Helsinki Half Marathon. Lämpöä oli sielläkin meikäläisittäin liikaa. Mullahan oli tavoitteena alle 1:30 minkä laskeskelin olevan realistisen kova tavoite tähän kuntoon. Vitoseen suuripiirtein tavoitteessa, sitten meno hyytyi ja aloin ensin kävellä juottopisteet ja lopussa kävelin kaikki ylämäet. Maaliin kuitenkin hölkkäilin, näin jälkikäteen ajatellen ihan hyvävoimaisena ajassa 1.36,31 (avg 179, max 187) mikä on heikoin tosissaan matkaan lähdetty puolimaratontulos meikäläiselle. No pistetään kuuman kelin piikkiin iso osa eiksjeh. Mukavaa oli joka tapauksessa noin kokonaisuudessaan ja onhan se HHM hieno kisa. Tänä vuonna oli järjestäjällä hieman haasteita nesteiden toimittamisessa juoksijoille juottopaikoilla, tämä ei mulle näkynyt mutta hitaammille kuulemma. Harmittava asia etenkin juoksijoille ja varmasti kantapää opetti järjestäjän kerrasta. Reitin merkkaaminen ja liikenteenohjaus toimi kyllä täysin moitteetta, ei ollu pelkoa että juoksee harhaan. Ja olihan se erikoinen kokemus juosta kauppakeskus Redin sisäpihan läpi. Hyvä reitti kyllä. Huvittavasti stadin toinen iso puolikas, HCR, julkaisi HHM:n jälkeen sosiaalisessa mediassa mainoksia tapahtumastaan joissa kuvissa vedellä suorastaan lotrataan. Pientä näpäyttelyä vai sattumaa. Go figure.

No joo. Sunnuntaille olin suunnitellu sellasta tosikevyttä mutta ei ihan lyhyttä fillarilenkkiä ja kaipa siitä sellanen tulikin kun mittariin napsahti 57,1km keskisykkeellä 123. Ihan oli mainio lenkki kyllä se.

Viime viikon juoksukilsat 41,22 ja pyörää se 57.

Eilen sitten uuden viikon kimppuun fillaria veivaamalla. 20,24km avg 132. Tänään hölkkäilin nappulattaren reenin aikana 11,02km (5:12 / 148) ihan ookoohkolla fiiliksellä. Tästähän se taas lähtee. Jalat on ihan ookoo tuntuiset ja vaikka palautuminen on ehkä vielä kesken lauantaiaamusta niin pikkuhiljaa rauhassa palataan juoksureeneissä normitahtiin.

Notta.

HHM2019.jpg