Valitetaan vähän ensin. Eli viikon on nyt noi takareidet ja alaselkä ollu kireet ja etenkin vasen takareisi rasittavan kipee koko ajan. Venyttely, viskilasi, hieronta, burana, ei auta. Voi vee että meinaa kiristyä reiden lisäksi korvienvälikin. Ja tähän kun lisätään tän päivän vv8km huonolla fiiliksellä niin valituskynnys ylittyi.

Huh, kylläpä helepotti. Mutta se siitä.

Joo, päivän reeni oli siis matolla 8km vauhdinvaihtelua, vuorotellen kilsa 4:28 ja 4:00. Fiilikset siis huonot, hölkkä ei tosiaan ollu rennon letkeetä vaan kankeeta ja vaikeaa. Päälle kun tein vielä pienen lihaskuntosetin, askelkyykkyä, penkillenousua, päkiähyppelyä sekä vatsat ja selät niin olipa salilta kotiinpäin hipsiminen puhditonta. No, kotiin päästiin ja eikähän tämä tästä. Etenkin kun kohta lähetään vanhemman nappulan kanssa elokuviin, Risto Räppääjä olis iltaohjelmassa.

Niin ne numerot: vr 3,4km (5:05 / 150) + vv 8km 1k/1k (4:28/4:00), avg 4:14 / 167 + vr 3,4km (5:39 / 147). Max syke 176. Keskisyke täsmälleen sama kuin kuukausi sitten. Ihan hyvä toisaalta, kun ajattelee erot fiiliksissä.

Jep, huomenna pitkä. Jatketaan siitä.