Jep. Napakamman setin sain tehtyä mutta ei se ihan eilisen suunnitelman mukaan menny. Ainakaan sijaintinsa puolesta. Vein nimittäin nappulattaren Hippokselle kun lähtivät JKU junnuporukalla Tampereelle seuraotteluun ja kun keli ja alusta näytti ihan suht. hyvältä, päätin juosta samalla reissulla tonneja Keuruunmailia kiertäen. Jouduin kuitenkin vielä pyörähtää töissä ennen reenin alkua, sehän on siinä Hipposhallia vastapäätä se työpaikka nimittäin, ja kun ulos sieltä tulin, satoi taivaalta valkoista ihan huolella. Ihan kevyt kireys napsahti samantien korvienväliin. Pienestä on sekin kiinni.. Senverran sitä ehti maahan asettua, sitä valkoista, että Keuruunmailin ne vähätkin hiekat oli peittyny lumeen ja eihän se Hoka sitten pitäny. Kierroksen jälkeen hölkkäsin alas Alballe jos siellä olis parempi alusta. Paskat. Samanlainen. No reenin vedin kun ei viittiny kotiinkaan ajella vaikka kävi kieltämättä mielessä että haen sisävehkeet ja meen matolle ja sehän muuten kävi mielessä jo kotoo lähtiessä että jos varuilta ottais mukaan mutta kun se keli näytti niin hyvältä.

Niin se reeni. Jos unohdetaan kaikki mitä edellisessä kappaleessa tapahtui, fiilis oli ihan ookoo. Ja jos nyt otetaan edellinen kappale huomioon, vauhditkin ok. Eli hyvä reeni joka tapauksessa.

Numerot: vr 3,71km (5:08 / 150) + 5x1km/3min hölkkäpal (4:09/165 - 4:10/171 - 4:06/174 - 4:07/177 - 4:00/177) + vr 2,54km (5:34 / 149) Avg 4:06/173, max 181

Joo sellanen. Huomenna aamupäivällä ennen futistreenejä 15-18km kevyttä hipsuttelua. Futiksen jälkeen pikkuklopin kanssa pohojammaalle. Tännepäivittelyt jatkuu kun ehtii. Notta.