Juu. Eilen tosiaan seuran oma kisa Kuohun Tasoittava 5000m sujahti oikein mukavasti ja jännitys sijoituksista riitti palkintojenjakoon saakka. Ideahan kisassa on se että loppuaika ja sitä kautta sijoitus määräytyy ikähyvityskertoimen mukaan. Eli jos meikäläinen herra 47 sipasee vitosen kahteenkymmeneen minuuttiin, vastaa se ikähyvitettyä aikaa 17:55. Näinollen maaliintulojärjestys ei välttämättä kerro vielä mitään siitä kuka kisan voittaa. Esimerkkinä koko kisan nopein oli miesten sarjan viides, vastaavasti naisten hitain (74v) voitti naisten sarjan. Tuolta voi tuloksia kattella ja ihmetellä.

Päivä meni siis järjestely- ja toimitsijatehtävissä. Iltasella sitten pitkän lenkin vuoro mistä on kyllä pakko sanoa että mitä myöhempään lähtö venyy sitä vähemmän huvittaa lähteä. No lähdin (tietty) ja mittariin 30,03km (4:49 / 162) ja fiilis ookoohko. Joka tapauksessa viikon parasta menoo. Vauhtia ja sykettä normipeekooksi hieman reippahasti mutta eiköhän tästäkin selevitä.

Jepu. Viikolle kilsoja 72,62. Tonneja, reipasta ja pitkä. Palikat paikallaan mutta kun tuntuma oli keskimäärin paska, viikolle ei voi antaa arvosanaksi kuin huono. No jospa tämä viikko olis paree.

Ainakin tämä päivä meni ihan ookoo tuntumalla. Lepo oli siis ohjelmassa. Vähän aitakävelyä suorittelin pikkuklopin reenin aikana kun ei ihan koko aikaa paikallaankaan viittiny istua. Huomenna samaisen misterin futistreeneihin apuvalmentajaksi ja jos sitä pienen lenkin jossain kohtaa sais sipastua niin hyvä on. Keskiviikolle olis suunnitelmissa muutama lyhyt napakampi rento, lauantain kymppiä viritellen. Siinäpä pari seuraavaa. Sellaasta.