Eli osa 5/5 Vaajakosken Kuohun Pentti Virmalaisen järjestämästä talvijuoksusarjasta on nyt hipsitty. Tällä kertaa ei seurattu enää laskevaa trendiä. 38:42 (keskisyke 182) taisi olla virallinen loppuaika, mikä oli kyllä suht.ok suoritus ottaen huomioon että vaikka keli olikin loistava niin paikoin oli tosi liukasta ja tennari lipsahteli pahasti.

Leivon Kimmon perässä juoksin vähän reilu neljään kilsaan saakka, kunnes Tammitien "pikku nyppylällä" loppui jaksaminen ja Kimmo paineli horisonttiin (36:36 taisi mennä enemmänkin reippaana reeninä hänelle). Oma juoksu jatkui tuon nyppylän jälkeen, kun sykkeet taas tasoittui, ihan kohtuullisesti vaikka vauhti vähän hidastuikin ehkä aavistuksen liian kovan alun jälkeen. Hyvä hölkkä joka tapauksessa, ja lähtökohdat kesään on paremmat kuin viime vuonna jolloin Pentin Pinkaisussa sama reitti 39:36 ja tästä on vielä viisi viikkoa tuohon ajankohtaan.

Päivän kilsat yhteensä 17,67, huomenna kevyt 20km. Jatketaan siitä sitten. Nyt taas lauantai-illan pariin. Mikäs sen mukavampaa. Jotta morot.