Juup. Viikko meni tosiaan Kiinassa, pikkukylässä nimeltä Shanghai. Viime sunnuntaina ei ollu käytännön mahista juoksulenkille, viikkokilsoiksi napsahti 110,69 eli ihan sopivasti kuuteen päivään. Sunnuntaina matkustus joka jatkui edelleen maanantaiaamuun saakka. Maanantaina olikin sitten olkapäidenväli valvotun yön jäljiltä melko kuutamolla eikä juoksulenkki kieltämättä käyny edes mielessä.

Tiistaina Jiadingissa 8,37km (4:55 / 152), keskiviikkona 10,59km (5:11 / 152), torstaina ei lenkkiin ollu aikaa.

Perjantaina iltapäivällä sitten siirtyminen Pudongiin lentokenttähotelliin jonka ympäristössä hölkkäilin 8,12km (5:25 / 148). Lauantaina aamulla Finnairilla Helsinkiin ja edelleen Jyväskylään ja kotona kuuden aikaan ehtoolla. Ei mitään lenkkifiiliksiä, väsy oli taas päällimmäinen tunne.

Tänään kävin hipsimässä kotimaisemassa 11,07km (5:20 / 151). Ja täytyy kyllä vaikka toistoa tuleekin niin todeta että kylläpä on kroppa väsyny reissusta.

Joo. Kaikissa viikon lenkeissä fiilis ookoo tai ookoohko. Viikolle kilsoja 38,15. Toukokuulle 359,95. Ensi lauantaina olis sitten HHM. Eipä kyllä ihan hehkeimmillään ole odotusarvot siihen mutta mennään nyt kun on meinattu. Tavoitteita en taida asetella julkisesti mutta 1:30 pintaan pitäis pyrkiä. No siinähän se taisi tulla sitten kuitenkin. Mutta nyt ei maailma hievahdakkaan vaikka menis ylle tahi alle mainitun ajan. Kunhan maaliin pääsee niin hymy tulee.

Joo-op. Huomenna jos aikataulut sallii, meinasin sipasta 6km 4:15/km ihan vaan että tulee taas jonkinlainen tuntuma 1:30 vauhtiin. Tiistaille olis suunniteltu hieronta ja lepo. Siinäpä alkuviikkoa.