Joopa. Kun ei jaksanu kuumuudesta johtuen uhota niin eipä jaksanu juostakkaan. Eilen Palsinajärven ympärijuoksu aikaan 23:58 mikä eilisen kirjoituksen perusteella pitäis näköjään riittää...no ei riitä. Olin kyllä pettyny tuohon, en kattellu kelloa ollenkaan matkalla ja luulin maalissa juosseeni reilusti nopeemmin. Sen verran oli tuskallista menoa lähes alusta lähtien. No, kello kertoi totuuden. Mutta mitäpä tuosta, selitetään kuumuudella. Hyvä kova reeni joka tapauksessa ja olihan siellä taas mukava käydä, upee tapahtuma kerta ja kaikkiaan. Yksi illan parhaista hetkistä oli nähdä Timo lappu rinnassa piiiiitkästä aikaa. Hienoa !

Numerot: vr 3,37km (5:36 / 141) + Palsinajärven ympärijuoksu 6,31km (23:58 / 182, max.192) + vr 3,22km.

Jeh. Tänään kävin aamulla isomman nappulan kanssa fillarilenkillä, pikkutypypyöräilyä 9km. Ja tuossa hetki sitten ihan ittekseen hölkkälenkillä, 7,27km (5:16 / 141). Päälle pieni keskivartalon kiinteytyssessio terassilla ja hiki tuli siinäkin. Kohta lähretään tuonne Ylä-Nuuttiin 4v -syntymäpäiväkemuihin. Hiilaritasot kuntoon, sano.

Fjoo. Huomenna aamulla nelonen ja iltasella jossain sopivassa välissä kasi kepiätä plus kaheksan kertaa kymmenen sek. Siinäpä sitä.

Palsina14-normal.jpg

Kloppi polleena.

Kuva1-normal.jpg

Kuva by Takala.