Joo. Terveiset Etelä-Pohjanmaalta ja tarkemmin Seinäjoelta, Kärjen kaupunginosasta, kantakodin yhdestä kolmesta makuuhuoneesta. Pikkukloppi nukkuu tuossa patjalla ja minä naputan tänne juoksujuttujani. Jos siltä 80-luvun teiniltä olis kysyny tässä samassa huoneessa Acceptin Balls to the wall -zipaleen yli huutaen että voisitko kuvitella joskus kirjoittavasi juoksuaiheista blogia nettiin niin mitähän olis kloppi sanonu. Joo ilman muuta.

Jep. Ja sitten niitä juoksuja. Torstaina hölkkäilin Palokkajärven rannassa edestakaisen kevyen 7,19km (5:15 / 146) ihan ookoo fiiliksellä, muutama satametrinen kiihdytys sisältyi lenkkiin. Perjantaina ei aamulenkkiin ollu jaksamista, ensimmäinen lomapäiväkin ja kaikkee. Aamupäivällä tosiaan sitten tuon patjalla nukkuvan pienen herran kanssa junaan ja tänne jossa nappulatar oli jo ollu viikon verran. Perjantaiehtoolle oli sitten sopivasti paikallinen hölkkäkisa tarjolla kun Nurmossa järjestettiin Suvi-illan puolikas -tapahtuma jossa yhtenä matkana 7km mikä sopi hyvin kovaksi reeniksi tähän kohtaan. Tavoitteeksi nakutin korvienväliin 4min/km vauhdilla kisa läpi. Ei se ihan menny mutta melekeen. Kolme kilsaa meni ookoo, sitten kääntyi tuuli vastaan ja jaksaminen meni sen kanssa väittelyyn. Ihan kuitenkin hyvä reeni noin kokonaisuudessaan.

Perjantain numerot: vr 4,02km (5:06 / 153), sis. 500m reippaasti + Suvi-illan 7km, gps 6,96km (4:04 / 178, max 191) + vr 3,05km (5:42 / 150)

Joop. Eilen hain paikallisesta Intersportista uudet kisakengät, Hoka One One Tracer 2, mitkä on ekat Hokat evö. Pakko niitä oli käydä kokeilees ja kun Provinssikin tuossa vajaa kahden kilsan päässä pauhas niin sinne lähimaisemaan esittelemään uusia tennareita tietenkin. Ei ollu festarikansalla intressiä ihastella mun hienoja kenkiä, sensijaan melkoisen määrän erilaista asiallista ja asiatonta huutelua sain kyllä. No joka tapauksessa Hokat lennätti 10,02km (4:51 / 159) ihan ookoo tuntumalla mutta olipa muuten hyvä kenkä. Siis todella.

Joo ja jep. Tänään ihan perus Pegasuksilla pitempi hipsintä 21,17km (5:03 / 155) ihan oikeestaan hyvällä fiiliksellä. Jalat vähän kipuilee sieltä ja täältä mutta noin muuten juoksutuntuma oli mainittu. Kelikin +17 alkaa miellyttää noiinniinku juoksulämmöksi. Täytyy muuten mainita että kun tuolta pikkuveljen asunnolta lähdin hipsimään Kasperin, Kivistön, Pohjan, itikanristin, Joupin, sairaalanmäen, piirisairaalan, Soukkajoen ja Puuttomantien kautta takaisin Kärkeen, ei ollu kovin montaa sataa metriä lenkillä ettenkö olis jotain muistoa siitä kyseisestä paikasta mieleen saanu. Melkoinen nostalgiatrippi kyllä.

Jeh. Viikko läpsytelty. Kilsat 88,9. Tiistaina rannassa reipas kasi, perjantaina Nurmoos kova seiska ja tänään pitkä. Hyvä viikko. Nyt neljä viikkoo lomaa ja kohina käy notta kohina käy. Niin ja kesäkuukin loppui. Sinne kilsoja 237,5 ja fillarilla 163,5.

Huomenna ehkä aamulla joku lyhyt tai sitten ei. Tiistaina viimeistään juoksua. Sellaanen pitkä tarina irtos täältä tänään.