Pitkä lenkki Teron kanssa oli viikon viimeinen kieppi. 22,07km (5:24 / 143), fiilis ok. Lenkin loppupuolella kolme rentoa kiihdytystä elikkäs ruskoa. Eilinen katujuoksu ei hirveesti askelta painanu, normaalia jäykkyyttä ja pientä lonkankoukistajien kipua lukuunottamatta.

Jees. Hampurissa juostiin tänään Maraton. Henri juoksi upeesti omaan ennätyksensä 2:18:31 mikä jää sen 31sec EM-kisarajasta. Voi vee. Täytyy kyllä sanoa että nyt on epäonni potkinu miestä vähintäänkin riittävästi ja on aika saada palkkiota kovasta tehdystä työstä. Eli SUL: Manniselle lippu kisoihin kiitos. Tana. Mari (3:04:08) ja Jyrki (2:35:03) juoksivat myös omat ennätyksensä. Onnittelut !!

Jepjep. Viikko oli taas tässä. Kilsat yhteensä 94,28. Fillarilla vajaa parikymppiä. Tiistaina kahden juoksukouluryhmän kanssa tehty kuntopiiri pisti reidet sellaseen happeen että meni monta päivää siitä toipuessa. Eilinen katujuoksu sujui kuitenkin ihan ookoo suht. matalalla syketasolla joten optimistisin mielin tässä mennään kohti ensi lauantain puolikasta stadissa. Uhotaan numeroita sitten lähempänä... Sitä ennen muutama lenkki ja huomenna fillaripäivä. Töihin ja takaisin plus päivällä hieronta. Sellaasta.