Pirteä kahdenkymmenen asteen pakkanen oli aamulla mittarissa kun lähdin hipsimään kohti työpaikkaa. Tiet oli aurattu yön aikana, eikä uutta lunta ollut tullut. Tennari piti hyvin. Eli puitteet hölkkään oli vaihteeksi suhteellisen hyvät. Siihen se sitten jäikin. Hengitys ei pelannu jostain syystä, tuntui että happea ei vaan saa riittävästi. Lisäksi hölkkä oli kankeaa ja väsynyttä. Aina ei voi voittaa.

No, tänne tultiin kumminkin se 8km, vauhtina 5:23, syke vauhtiin nähden vähän korkealla 150. Viikko sitten vastaavan aamulenkin lukemat oli 5:08 / 148. Pakkastakin oli silloin samanverran (-20 ). Nyt tosin hölkätty 11pv ilman lepopäiviä joten pistetään palautumattomuuden piikkiin. Äh, surkean kunnon piikkiin tietenkin. Iltapäivällä kotiinpäin, kilsat fiiliksen mukaan.

Nyt on 6 viikkoa kulunut siitä kun alotettiin parin kaverin kanssa vähentämään läskiä. Tuossa alla väliaikatilannetta (älkää nyt sitten hirveesti hermostuko tästä julkisesta painon ilmoituksesta...), mullahan oli tavoitteena 72kg toukokuun lopussa. Simolla muuten tänään 50v. syntymäpäivä. Onneksi olkoon Simo !