Juup. Fiilismittarissa, noinniinku fiiliksen mukaan, on selkee nousujohteisuus ollu tässä viimeiset pari viikkoa. Mikäs siinä, kyllä se vaan niinsanotusti passaa. Sama trendi näkyy forerunnerin indeksissä ja sekin passaa.

Että joo. Sunnuntaina hölkkäsin aamusella 17,2km (5:20 / 153), päälle pikkuklopin joukkueen futistreenien vetoo ja sen päälle autolla Seinäjoelle. Viime viikolle kilsoja 72,9. Kaksi tehokkaampaa oli suunnitelmissa ja sehän toteutui. Hyvä viikko.

Maanantaina hipsin Seinäjoella nostalgiatrippinä 12,67km (5:13 / 153). Tiistaina elikkäs eilen juoksin töistä kotiin tasavauhtisen reipastelun, kympin meinasin ensin että juoksen mutta alusta oli niin heikos hapes varsinkin täälä Palokan päässä että seiska sai riittää. Ihan ookoo tuntuma oli. Ilta meni sitten talkoopuuhissa konttia tyhjäten. Hyvä lihaskuntoreeni sekin.

Numerot: vr 2,01km (5:28 / xx) + tv reipas 7,01km (4:35 / 169) + vr 1,52km

Juu-u. Tänään taas töistä kotiin hölkäten ja oli kyllä vesisateesta huolimatta tai ehkä just sen takia paikoin ihan veemäisen liukasta. Ja vielä kun rillit päässä yrittää kattoo mihin olis hyvä astua kun ei näe kun on ne sumuiset rillit päässä eikä näe ilman rillejä kun ei oo rillejä päässä niin avotsii että olikin mahtipuuhaa. 10,58km (5:15 / 153).

Joo. Huomenna täytyy yrittää ahtaa päivän sekaan joku sopiva kevyt hölkkä jossain sopivassa kohtaa. Siitä ja sillee.