Kun tänne on lähes päivittäin tottunut jotain naputtelemaan, niin pitihän sitä nytkin vaikka hölkkähommista ei kerrottavaa olekkaan. Paitsi senverran että vaimo kävi juoksemassa tänään 15,68km joka on pisin lenkki mitä hänelle mittariin on tullut. Se oli kyllä hieno suoritus (tällänen pieni julkinen kehu ei varmaankaan tee haittaa...) Heh.

No joo, nuha alkaa selkeesti jo helpottaa, lämpöjä en oo vielä mittaillu, mutta juoksemaan en tänään vielä lähde. Aikaisintaan huomenna joku kevyt 8-10km, mutta sekin vain jos tänään ei oo asteen kymmenystäkään ylimääräistä. Tarkkaa puuhaa, mutta nyt en riskeeraa yhtään mitään, kun jätin ton huomisen kisankin jo väliin. Ohjelman mukainen treenaus alkaa sitten heti kun keho sallii, toivottavasti jo maanantaina. Sellasia reilu satasen viikkoja pitäis alkaa hipsiä, aluksi yhdellä reippaammalla per viikko.

Mielenkiinnolla odotan huomisen tuloksia; Pieksämäellä Uuno vetäisee kauden loppuun puolikkaan ennätyksensä ja Peuran Olli kiskaisee kokomatkalla huipputuloksen. Samassa kisassa VanHanen juoksee kympin reilusti alle 45min ja Hatapa maran 3:14:52. Vantaalla puolestaan KTz hipsii puolikkaan alle 1:24 ja Jussi hölkkää kokomatkalla Kuljuhurjan kanssa vuorovedolla kumpikin alle b-rajan (2:50). Unohtamatta ForrestG:tä, joka piriformiksesta huolimatta läpsyttelee täyden alle kahteen ja puoleen tuntiin. Niin ja Takalan Miika voittaa Pieksämäen puolikkaan jotta pätkähtää.