Jep. Viime perjantaina kevyt 40min fillarointi, 16km (23,9km/h) ja päälle Sataman yöhön. Ihan oli kyllä mainio ehtoo siellä. Jopa niin mainio että lauantaina kun aamusta olis ollu mahis käydä lenkillä niin joo ei. Itseaiheutettu lepo lauantaille. No tuli siinä kyllä puuhailtua melko lailla kaikkee muuta kotipihassa ja vähän muuallakin.

Sunnuntaina veivasin parin tunnin kiepin, tarkemmin numeroina 50,15km (24,9km/h / 152). Hyvä lenkki kyllä ja sääkin ihan mainittuun puuhaan suorastaan kiva. Eilen maanantaina taas lepo, eikä olis lenkille päässykkään kuin jos aamulla olis jaksanu. Työpäivän päälle nimittäin suoraan Tampereelle jossa työduunihommaperäinen dinner ja pääruuaksi aivan loistava queso halloumi kun kerran kuitenkin halusit tietää. Ja se jälkiruoka. Voih.

No mutta joo. Tänään piiiitkästä aikaa aamulenkki juosten, 8,12km (5:08 / 154). Pyhäjärven rantojen aamuinen fiilis, hieno keli, ookoo fiilis ja lenkin päälle nautittu melko mustamakkarapitoinen aamupala toi kyllä taas uskoa tähän hommaan. Jospa se.

Jepjep. Huomenna kevyt lenkki. Siitä.